Hop blot i poolen
Nyd ferien

Se kalender og priser

 

Rolig familielejlighed med skønt pool område.

Denne skønne lejlighed har 2 soveværelser, 2 badeværelser, stue og køkken med i alt 75 m2.

Dertil hører 20 m2 stor sydvest vendt terrasse. Man træder ind i en stor entre, hvorfra der er adgang til alle boligens rum.

Opholdsstuen er flot møbleret med spisebord til 6 personer, behageligt sofamiljø (sovesofa), aircondition, Smart TV og Wi-Fi. Der er direkte udgang til vestvendt terrasse, der er flot møbleret med terrassebord til 6 personer.

Der findes 2 soveværelser:

Soveværelse 1; Master Bedroom: dobbeltseng, indbygget garderobe, aircondition, en-suite badeværelser med badekar. Direkte udgang til terrassen.

Soveværelse 2: 2 enkeltsenge, indbygget garderobe, aircondition.

Lejligheden er optimal til 4 personer, men der kan laves ekstra opredning på sovesofaen i stuen til 2 personer.

Fra entreen er er adgang til lejlighedens 2. badeværelse, der indeholder toilet og badekar.

Køkken er godt udstyret med bl.a. keramiske kogeplader, ovn, køleskab, fryser og vaskemaskine.

Endvidere er der en skøn regulær terrasse hvor solen kommer ind om eftermiddagen. Der er mulighed for at skygge for solen idet der både forfindes rullegardin og markiser.

I urbanizationen er der adgang til et rigtig flot poolområde, der er omgivet af palmer og blomster i de smukkeste farver.

Her er der både voksen og børnebassin og den er åbnet fra 1. juni til 30. september. Legeplads (50 meter fra lejligheden) og tennisbanen lige nedenfor er tilgængeligt året rundt.

Der er fri parkering under bygningen. Fra parkering er der elevator direkte op til lejlighedens indgangsdør.

Urb. Monte Cañada ligger i det kendte Torreblanca helt op til Fuengirola. Der er ikke langt til strand (600 m.), indkøb og restauranter

Vi anbefaler at man lejer en bil og med denne kommer man let og hurtigt omkring til de nærmeste byer; Fuengirola, Benalmadena og ikke mindst Malaga centrum. Lufthavnen ligger ca. 20 minutter fra lejligheden og nærmeste golfbane er Torrequebrade Golf ca. 15 minutters kørsel.

 

Jette eller Lotte vil tage rigtigt godt i mod jer når I ankommer. Rundvisning og nøgleudlevering vil ske og har I spørgsmål er de der for jer.

Vores services er personligt tilpasset den enkelte kundes krav og behov og håndteres af kvalificerede og erfarne samarbejdspartnere og interne supportmedarbejdere. Vi forstår fuldt ud betydningen og vigtigheden af ​​at etablere professionelle relationer med hver enkelt af vores kunder.

Our services are highly personalised to suit individual requirements and are handled by qualified Premium partners and experienced support staff, who appreciate fully the importance of establishing professional relationships with each of our clients.