Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/spanskeferieboliger.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Spanske ferieboliger - her er teamet
Vi byder velkommen til det sydlige Spanien

Mød Jette og Lotte

Jette og Lotte servicerer dig på Royal Park 1, Royal Park 3 og Montecanãda, hvor de med deres sans for sublim service, hjælper vores gæster med en rigtig god start på deres ferie. Der er ikke noget bedre end tilfredse kunde, og det ved Jette og Lotte alt om hvordan man får. Vi håber I får en fantastisk ferie, her i det sydspanske, vi vil gøre vores for det.

Mød Lars Lindvang

Der står for udlejningen af de 4 ferieboliger her i Fuengirola/Torreblanca. Lars er selv passioneret nyder af de sydspanskehimmelstrøg og ved hvad der skal til for at skabe gode oplevelser for gæsterne i det sydspanske.

Lars har efterhånden flere års erfaring i det sydspanske, og glæder sig, sammen med teamet til at byde jer velkommen på jeres drømmeferie. Alt skal fungere, og service, samt godt humør er i højsædet, når du skal holde ferie.

Vi  glæder os til at se jer under sydligere himmelstrøg.