Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpb_admin_account' not found or invalid function name in /var/www/spanskeferieboliger.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Royal Park 8D

Se kalender og priser

 

Lejligheden – Royal Park 8D, indgang I

Pragtfuld 8. sals lejlighed på 132 m2 med en fantastisk udsigt fra vinkelterrassen ud over Middelhavet, ned over byen samt op i bjergene.

Ude på den 25 kvadratmeter store vinkelterrasse er der sol fra morgen til aften.

Mijas (den hvide by) ligger med et smukt view fra lejligheden og ”mejslet” ind i bjerget mod nordvest.

Lejligheden der er renoveret i april/maj 2018, er meget lys og er indrettet i den mere moderne stil.

Der er en stor fælles pool, der tilhører bygningen. Gåafstand til stranden. Tæt på supermarkeder, restauranter, tapasbarer, bus etc.

I Stuen kommer der et spisebord med stole og et dejligt sofa arrangement, hvor man kan slappe af med bl.a. Smart TV.

I køkkenet vil du finde alt hvad du behøver til madlavning plus køleskab, fryser og opvaskemaskine.

Der er 3 soveværelser med dobbeltseng, og der er aircondition der både kan varme og køle.

Der er 2 dejlige badeværelser.

Der er i alt 8 sovepladser. (i stuen kan sofaen let ændres til dobbeltseng).

Fra stuen, der naturligvis har aircondition og fra det ene soveværelse er der direkte udgang til den store vinkelterrasse.

Fra syd/øst-syd-vestvendte terrasse kan man nyde udsigten (pool, byen og havet) og solen.

Der er også masser af plads. Stole og borde er på terrassen så du har muligheden for at sidde og nyde din mad med en vidunderlig udsigt i solen.

Stranden er meget ren, sikker og familievenlig. Der er et busstoppested 150 m fra lejligheden; bussen går til toget og til centrum af Fuengirola hvor stranden også her kan besøges..

Jette eller Lotte vil tage rigtigt godt i mod jer når I ankommer. Rundvisning og nøgleudlevering vil ske og har I spørgsmål er de der for jer.

Vores services er personligt tilpasset den enkelte kundes krav og behov og håndteres af kvalificerede og erfarne samarbejdspartnere og interne supportmedarbejdere. Vi forstår fuldt ud betydningen og vigtigheden af ​​at etablere professionelle relationer med hver enkelt af vores kunder.

Our services are highly personalised to suit individual requirements and are handled by qualified Premium partners and experienced support staff, who appreciate fully the importance of establishing professional relationships with each of our clients.